Het unieke OBO Goalieshirt

Wij zijn trots op ons Clima Cool Goalieshirt, dat exclusief voor de Drijver Goalie Academy is gemaakt door OBO in Nieuw Zeeland en nergens anders te koop is. Alleen de beste materialen worden gebruikt. Hierdoor gaan ze lang mee. Het Drijver Goalieshirt heeft een rode voorkant en oranje achterkant.

Waarom rood? Martijn Drijver: “Dat is de meest primaire kleur. Als je je ogen dicht doet en vervolgens weer opent, is het de eerste kleur die je ziet. Een rode keeper valt dus enorm op. Hij staat er echt. Bovendien trekt rood aan. Onbewust slaan de tegenstanders meer ballen op de keeper dan ernaast.”

Alle goalies die een seizoen lang meetrainen met de Drijver Goalie Academy krijgen dit unieke shirt.

Bestellen kan ook!

Ben je trots dat je een goalie bent en wil je ook keepen in dit exclusieve OBO-shirt? Dat kan. De kosten voor het shirt zijn € 30,- (winkelwaarde € 48,–) inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Stuur een mail naar [email protected] met daarin vermeld je naam en adresgegevens en natuurlijk je maat. Je kunt hiervoor de maat van je bodyprotector aanhouden  (S M L XL of XXL).  Je ontvangt dan per omgaande informatie hoe je het shirt thuis kunt ontvangen.