De clinics zitten vol!

Wil je op de wachtlijst, vul dan onderstaand formulier in. 

Wil je ook trainen met de toppers van Martijn?

Kom dan naar de Drijver Goalie zaalclinic op dinsdag 2 en donderdag 4 januari a.s. in de blaashal van Kampong in Utrecht. Daar staat, zoals iedere kerstvakantie, weer een superteam voor je klaar! Martijn en zijn trainers van de Drijver Goalie Academy schotelen je een leerzame en te gekke clinic voor. Zij kunnen jou als geen ander leren hoe je keept in de zaal.

Waarom?

Zaalhockey! Veel keepers kijken er ieder jaar weer reikhalzend naar uit. Want: lekker veel ballen, vaak uitkomen en spectaculaire reddingen op de lijn. Om jouw zaalseizoen nóg beter te laten verlopen, organiseert de Drijver Goalie Academy twee speciale zaalclinics.

Voor wie?

Voor jeugdkeepers vanaf 10 jaar en spelend in D t/m A-keepers (O12 t/m O18). Goalies van alle niveaus zijn welkom. Heb je vaker in de zaal gekeept of nog nooit? Dat maakt niet uit. We delen de trainingsgroepjes in op niveau en leeftijd, zodat je op de juiste sterkte training krijgt.

Wanneer?

Dinsdag 2 (= VOL) en donderdag 4 januari a.s. van 11.00 tot 13.00 uur.

Waar?

De clinics vinden plaats in de blaashal van hockeyclub Kampong in Utrecht. Klik hier voor de routebeschrijving.

Wat kan je verwachten?

Zaalhockey is een heel ander spelletje dan op het veld. Dat vraagt van jou als keeper dus ook andere vaardigheden. Daar gaan we tijdens de clinic mee aan de slag. Bijvoorbeeld met verschillende technieken, actief meespelen in de hele cirkel en het gebruik van je hele lichaam bij het stoppen en verwerken van de bal. Ook een perfecte beheersing van rebounds (dus zonder stuiterballen en corners tegen!) komt aan bod.

Wat zijn de kosten?

€ 52,50 per keeper, vooraf te betalen via iDeal.

Wachtlijst

De clinics zitten vol. Wil je op de wachtlijst, vul dan onderstaand formulier in en we nemen direct contact met je op zodra er een plek vrij is.