Inschrijving 10e Nationale Keepersclinic geopend!

De inschrijvingen voor de Tiende Editie van de Nationale Keepersclinic zijn geopend! Het spectaculaire jubileumevenement vindt traditiegetrouw plaats op tweede pinksterdag, maandag 5 juni 2017 op mhc Fletiomare in De Meern.

Evenals de voorgaande jaren staat de clinic voor junior- én seniorkeepers onder leiding van

Martijn Drijver, Dennis van de Pol en de staff van de Drijver Goalie Academy, in samenwerking met SportWays die ook dit jaar weer alle trainingsmaterialen ter beschikking stelt.

SportWays is bekend om zijn fantastische keeperskampen. Als je deelneemt aan de Nationale Keepersclinic op Fletiomare, ontvang je je inschrijfgeld van deze clinic terug als je deelneemt aan een van de Drijver Keeperskampen bij SportWays! Je ontvangt een voucher op 5 juni a.s.

Natuurlijk zal er weer een spectaculaire en leerzame demonstratie verzorgd worden door diverse topkeepers, waaronder niemand minder dan Maddie Hinch (National Team GB) en Sam van der Ven (Nederlands XI). Als speciale gast komt David Harte (Beste Keeper van de Wereld 2015 én 2016, Nederlands Kampioen 2017 met zijn team Kampong) tijdens de demonstratie langs en zal natuurlijk tijd hebben voor een handtekening en foto!

Verbunt Hockey staat weer klaar voor kleine reparaties, advies en verkoop van keepersmaterialen.

Voor wie?

Voor jeugdkeepers (vanaf 9 jaar) en óók senioren. Goalies van alle niveaus zijn welkom. Sta je al jaren op goal of begin je net? Dat maakt niet uit. We delen de trainingsgroepjes in op niveau en leeftijd. Dus schrijf je in met je vader, kom met een groepje seniorenkeepers, leer én heb een hoop plezier.

Wanneer?

Maandag 2e pinksterdag, 5 juni a.s. Je kunt je inschrijven voor de ochtendclinic van 10.00-12.00 uur en/of de middagclinic van 14.00-16.00 uur.

Wat zijn de kosten per clinic?

  • € 22,50 voor leden van mhc Fletiomare en G-keepers
  • € 42,50 voor niet-leden.

Wil jij deelnemen aan deze fantastische dag? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier.

Na ontvangst van je formulier ontvang je de factuur. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, ben je officieel ingeschreven voor de clinic.

Voor vragen kan je mailen naar [email protected] of kan je terecht op www.facebook.com/keepersclinic.

Inschrijfformulier