Zaterdag 24 februari a.s.

organiseert Drijver Goalie Academy een gloednieuwe clinic o.l.v. Martijn Drijver en zijn trainers, bestaande uit keepers die zelf met Martijn trainen en als trainer door hem persoonlijk zijn opgeleid. 

Terwijl de zaalcompetitie nog volop aan de gang is, bereiden wij ons al weer voor op de tweede helft van de veldcompetitie. En hoe kan je je hier beter op voorbereiden dan met onze “van zaal naar veld-clinic”!

Waarom?

Tijdens de clinic gaan we weer alle basistechnieken doornemen, zodat de overgang van de zaal- naar veldcompetitie gemakkelijker wordt. Van het verwerken van lage schoten, duels binnen 6-meter, naar het verwerken van hoge ballen en natuurlijk de corner. Voetenwerk, reactie en wendbaarheid worden tijdens de training goed uitgedaagd.

Voor wie?

Inschrijven kan als voldoet aan de volgende twee voorwaarden:
– je bent 10 of ouder (keep je in D/O12 maar nog geen 10 jaar, dan kan je helaas niet meedoen).
– je bent de vaste keeper van een D-, C-, B- of A-team.

Twijfel je of je aan deze voorwaarden voldoet, neem dan eerst contact met ons op via [email protected].

Wanneer en waar?

Op zaterdag 24 februari a.s. van 11:00 tot 13:00 uur organiseren wij deze nieuwe clinic op MHC Alliance in Heemstede.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 60,– per keeper. Betaling is bij inschrijving.

Inschrijven

Via onderstaand inschrijfformulier kan je je aanmelden en zaterdag 24 februari a.s. meetrainen! Er is plek voor 32 keepers. Aarzel niet te lang met inschrijven als je met ons mee wilt trainen, want onze clinics lopen snel vol. Zodra we je betaling hebben ontvangen, ben je automatisch ingeschreven voor de clinic en ontvang je de factuur en informatie ter bevestiging van je deelname.