Op Eerste Pinksterdag 2024 – 19 mei a.s. – nodigen wij jou uit voor onze jaarlijkse Drijver Goalie Pinksterclinic, speciaal voor keepers van alle leeftijden tussen 10 en 60+, op SV Kampong in Utrecht.

Wil jij je keepersvaardigheden aanscherpen, je perfect voorbereiden op een selectie voor het komende seizoen of ben je op zoek bent naar een superleuke clinic, doe dan mee op Eerste Pinksterdag en werk samen met onze toegewijde en deskundige trainers.

De deelnemers worden ingedeeld op basis van niveau én leeftijd, dus aarzel niet om je aan te melden. En als je ouders hebt die keepen of kinderen die keepen, is het des te leuker om samen deel te nemen!

Voor wie?

Voor jeugdkeepers vanaf 10 jaar t/m 60+ (spelend vanaf D, geen mini-keepers). Goalies van alle niveaus zijn welkom.

Je wordt ingedeeld naar niveau én leeftijd, dus schrijf gerust in. Heb je keepende ouders of keepende kinderen, nog leuker om samen deel te nemen!

Er is plek voor 64 keepers. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen, want onze clinics lopen snel vol.

Waar en wanneer?

Op SV Kampong in Utrecht, zondag 19 mei a.s. (1e Pinksterdag) van 11.00 tot 13.30 uur.

Wat zijn de kosten?

€ 60,– per keeper.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan deze fantastische clinic? Via onderstaand inschrijfformulier kan je je aanmelden en zondag 19 mei a.s. meetrainen! Zodra we je betaling hebben ontvangen, ben je automatisch ingeschreven voor de clinic en ontvang je de factuur en informatie ter bevestiging van je deelname.

Inschrijfformulier Drijver Goalie Pinksterclinic 2024

  • Gegevens Keeper

  • Deelname vanaf 10 jaar en keeper in D op moment van inschrijven.
  • Keepers vanaf D t/m 60+
  • (s.v.p. als volgt invullen: 06-12345678)
  • Bij junioren het mailadres van de ouder

  • Let op: om te voorkomen dat mail van de Drijver Goalie Academy in je spambox terecht komt, merk [email protected] en [email protected] aan als "betrouwbare zender”.