De clinic zit vol – wachtlijst geopend!

Op Eerste Pinksterdag 2024 – 19 mei a.s. – nodigen wij jou uit voor onze jaarlijkse Drijver Goalie Pinksterclinic, speciaal voor keepers van alle leeftijden tussen 10 en 60+, op SV Kampong in Utrecht.

Wil jij je keepersvaardigheden aanscherpen, je perfect voorbereiden op een selectie voor het komende seizoen of ben je op zoek bent naar een superleuke clinic, doe dan mee op Eerste Pinksterdag en werk samen met onze toegewijde en deskundige trainers.

De deelnemers worden ingedeeld op basis van niveau én leeftijd, dus aarzel niet om je aan te melden. En als je ouders hebt die keepen of kinderen die keepen, is het des te leuker om samen deel te nemen!

Voor wie?

Voor jeugdkeepers vanaf 10 jaar t/m 60+ (spelend vanaf D, geen mini-keepers). Goalies van alle niveaus zijn welkom.

Je wordt ingedeeld naar niveau én leeftijd, dus schrijf gerust in. Heb je keepende ouders of keepende kinderen, nog leuker om samen deel te nemen!

Er is plek voor 64 keepers. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen, want onze clinics lopen snel vol.

Waar en wanneer?

Op SV Kampong in Utrecht, zondag 19 mei a.s. (1e Pinksterdag) van 11.00 tot 13.30 uur.

Wat zijn de kosten?

€ 60,– per keeper.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten, de wachtlijst geopend. Klik op [email protected] voor een automatisch mailtje naar Drijver Goalie Academy voor plaatsing op de wachtlijst. Vermeld daarbij graag je naam, geboortedatum, elftal en klasse. Natuurlijk voldoe je aan de volgende twee voorwaarden:
– je bent 10 of ouder
– je bent de vaste keeper van een D-, C-, B- of A-team.