Train mee met je helden op 18 april a.s – tweede paasdag 🐣

Ga op tweede paasdag aan de slag met jouw goalieskills met unieke workshops van vele (inter)nationale topgoalies. Meld je snel aan!

Waarom?

Als goalie ben je van onschatbare waarde voor je team. Een paar uur extra training, van toptrainers? Dat maakt jou een nóg betere keeper.

Voor wie?

Inschrijven kan als je junior of senior keeper bent tussen 12 en 60 jaar.
Je wordt ingedeeld naar niveau én leeftijd, dus schrijf gerust in. Heb je keepende ouders of keepende kinderen, nog leuker om samen deel te nemen!

Wanneer?

Op maandag 18 april a.s. – tweede paasdag 2022. Er is een ochtend- en een middagclinic van maar liefst 2,5 uur per sessie. De ochtendclinic is van 09.30 tot 12.00 uur en de middageditie is van 14.00 tot 16.30 uur.

Na afloop van de clinic is er tijd voor een handtekeningensessie en groepsfoto met alle deelnemers en trainers van de clinic.

Waar?

De clinics vinden plaats in het stadion van HC Den Bosch.

Wat zijn de kosten?

€ 65,– per keeper. Je ontvangt een 15% kortingscode op alle producten van OBO in jouw bevestigingsmail! Betaling is bij inschrijving.

Inschrijven

Leeftijd 12-18 jaar
Wil jij deelnemen aan deze fantastische clinic en ben je tussen 12 en 18 jaar? Klik dan op deze link naar het inschrijfformulier op de website van SportWays.

Leeftijd 19 jaar-60 jaar
Ben je 19 jaar of ouder en je wilt deelnemen, geef je dan op via een mailtje naar [email protected]. Je ontvangt dan via SportWays de instructie hoe je je kunt aanmelden.

Wacht niet te lang, want vol = vol.