Eindelijk weer een clinic voor iedereen!

Inschrijving is gesloten, wachtlijst geopend.

Het is inmiddels traditie. Op Tweede Pinksterdag organiseren we de Drijver Goalie Pinksterclinic. En goed nieuws: dit jaar zijn de senioren weer welkom! De inschrijving is geopend voor alle keepers van 10 t/m 60 jaar. Kom jij ook? Dan kun je maar liefst 2,5 uur trainen op het hoogste niveau, onder leiding van topkeepers en -trainers! Wil je ook meetrainen met de Hoofdklassekeepers, wacht dan niet te lang!

Breedmotorisch leren
Elk jaar heeft de clinic een andere opzet. Dit keer staat breedmotorisch leren centraal. We gaan extra aan de slag met onder andere voetenwerk, coördinatie, kracht, snelheid, reactie en wendbaarheid. Want beter bewegen = beter keepen! Elk thema wordt zo getraind dat het direct toepasbaar is in de aansluitende keepersoefening.

Hoog niveau
De clinic – onder leiding van Martijn Drijver – is weer van hoog niveau. Je gaat superhard én superleuk trainen, samen met een aantal van onze topkeepers. Als de competitie volgend seizoen van start gaat, ben jij er helemaal klaar voor! En komt er nog een selectie aan voor komend seizoen? Ook dan is deze clinic de perfecte voorbereiding.

Op naar een hoger niveau
Kortom, je wordt uitgedaagd, je leert weer nieuwe technieken en aanwijzingen en je wordt geprikkeld om op een nog hoger niveau te willen keepen.

Voor elke keeper
Heb jij zin om weer eens uitgedaagd te worden en nieuwe technieken te leren? Dan is deze clinic iets voor jou. Of je nu keept in de C3, Dames 1 of de veteranen. Bij ons krijg jij volle aandacht, leuke nieuwe oefeningen en de beste aanwijzingen. Je bent nooit te oud om te leren!

Waarom?

Als goalie ben je van onschatbare waarde voor je team. Een paar uur extra training, van toptrainers? Dat maakt jou een nóg betere keeper.

Wil je weten hoe andere keepers onze clinics ervaren? Dat kan je zien en horen in deze videoclip.

Voor wie?

Inschrijven kan als je op moment van inschrijven 10 jaar of ouder bent:
– tweedejaars E
– alle D-, C-, B- en A-keepers
– en verder alle keepers t/m 60 jaar!

Uiteraard delen wij in op sterkte en leeftijd.

Aantal keepers

Wij bieden jou een toptraining, verzorgd door de beste keeperstrainers. Om die kwaliteit te kunnen garanderen is er plaats voor maximaal 64 keepers. Vol = vol. Dus wil je verzekerd zijn van een plek? Aarzel dan niet te lang met inschrijven. Onze clinics lopen namelijk snel vol. Momenteel is er nog slechts plek voor 6 keepers.

Wanneer?

Op Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni a.s. De clinic begint om 11.00 uur en we trainen tot 13.30 uur.

Na afloop van de clinic is er tijd voor een handtekeningensessie en groepsfoto met alle deelnemers en trainers van de clinic.

Waar?

De clinic vindt plaats op hockeyclub Pinoké in Amstelveen.

Wat zijn de kosten?

€ 60,- per keeper. Betaling is bij inschrijving.

Inschrijven

Het maximaal aantal deelnemers van 64 is bereikt. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar [email protected] onder vermelding van:

⦿ Naam
⦿ Geboortedatum
⦿ In welk elftal speel je
⦿ In welke competitieklasse speel je.