De inschrijving is gesloten – wachtlijst geopend!

Op de rustdag van de play-offs 2023, organiseren wij onze jaarlijkse Drijver Goalie Pinksterclinic voor keepers tussen 10 en 60+ jaar op SV Kampong (Utrecht). Ditmaal op zondag, zodat we maandag met z’n allen de finale van het Nederlands Kampioenschap Dames en Heren kunnen volgen!

Wil jij je keepersvaardigheden naar een hoger niveau tillen, ben je op zoek naar een supergave clinic of komt er nog een selectie aan voor komend seizoen? Doe dan mee met onze clinic op 1e Pinksterdag en ga aan de slag met onze toegewijde en deskundige trainers.

Dit jaar geven wij tijdens onze clinic extra aandacht aan Stichting Ziekte van Pompe, waarover oud hockey international Lisanne de Roever (zeven jaar als doelvrouw van het nationale team) je verderop graag meer vertelt. Mogen wij ook jouw aandacht?

Voor wie?

Voor jeugdkeepers vanaf 10 jaar t/m 60+ (spelend vanaf D, geen mini-keepers). Goalies van alle niveaus zijn welkom.

Je wordt ingedeeld naar niveau én leeftijd, dus schrijf gerust in. Heb je keepende ouders of keepende kinderen, nog leuker om samen deel te nemen!

Er is plek voor 64 keepers. Wil je meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen, want onze clinics lopen snel vol.

Waar en wanneer?

Op SV Kampong in Utrecht, zondag 28 mei a.s. (1e pinksterdag) van 11.00 tot 13.30 uur.

Wat zijn de kosten?

€ 60,– per keeper.

Stichting Ziekte van Pompe

Sinds drie jaar ben ik, Lisanne de Roever, bestuurslid bij de Stichting Ziekte van Pompe. De ziekte van Pompe is een erfelijke spierziekte die toenemende zwakte veroorzaakt van de skeletspieren, de ademhalingsspieren en bij kinderen ook van de hartspier. Ik vind het belangrijk dat er meer bekendheid komt over de ziekte van Pompe. De patiënten krijgen enzymtherapie, maar het is nog niet te genezen. Met de Stichting proberen we geld op te halen zodat het onderzoek naar gentherapie voortgezet kan worden.

Meer info: Stichting Ziekte van Pompe – Wij hebben jullie steun hard nodig.

Bij Drijver Goalie Academy weten we dat er soms meer is dan alleen keeperstraining geven. Het ondersteunen van belangrijke initiatieven zoals deze stichting is een manier om ons in te zetten voor een betere wereld en een positieve impact te maken op de samenleving. Een klein deel van het inschrijfgeld doneren wij aan Stichting Ziekte van Pompe. We hopen dat jullie samen met ons tijdens de clinic een steentje bij willen dragen aan dit belangrijke doel.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan deze fantastische clinic? De inschrijving is gesloten, de wachtlijst geopend. Klik op [email protected] voor een automatisch mailtje naar Drijver Goalie Academy voor plaatsing op de wachtlijst.