Inschrijving is gesloten – wachtlijst is geopend!

 

Train mee met onze Hoofdklassekeepers

Traditiegetrouw organiseert Drijver Goalie Academy ieder jaar op tweede pinksterdag de Drijver Goalie Pinksterclinic, met ieder jaar een andere opzet. En dit jaar maar liefst 2,5 uur trainen op het hoogste niveau!

Breedmotorisch leren
De clinic staat dit maal in het teken van breedmotorisch leren. We gaan extra aan de slag met o.a. voetenwerk, coördinatie, kracht, snelheid, reactie en wendbaarheid. Elk thema wordt zo getraind dat het direct toepasbaar is in de aansluitende keepersoefening. Als de competitie volgend seizoen weer van start gaat, ben jij er helemaal klaar voor.

De clinic – onder leiding van Martijn Drijver en Dennis van de Pol –  is weer van hoog niveau en er wordt superhard getraind, samen met onze nationale keepers.
Het is bovendien een perfecte voorbereiding voor de selectie voor volgend seizoen.

Op naar een hoger niveau
Kortom, je wordt uitgedaagd, je leert weer nieuwe technieken en aanwijzingen en je wordt geprikkeld om op een nog hoger niveau te willen keepen.

Waarom?

Als goalie ben je van onschatbare waarde voor je team. Een paar uur extra training, van toptrainers? Dat maakt jou een nóg betere keeper.

Voor wie?

Inschrijven kan als je op moment van inschrijven 10 jaar of ouder bent:
– tweedejaars E
– en verder alle D-, C-, B- en A-keepers.
Uiteraard delen wij in op sterkte en leeftijd.

Aantal keepers

Om het niveau van de trainingen hoog te kunnen houden en de beste trainers aan te kunnen bieden, is er plaats voor 64 keepers en vol = vol. Onze clinics lopen snel vol. Wil je verzekerd zijn van een plek, aarzel dan niet te lang met inschrijven.

Wanneer?

Op maandag tweede pinksterdag, 24 mei a.s. De clinic begint om 11.00 uur en we trainen
tot 13.30 uur.

Na afloop van de clinic is er tijd voor een handtekeningensessie en groepsfoto met alle deelnemers en trainers van de clinic.

Waar?

De clinic plaats op SV Kampong Hockey.

Corona-protocol voor ouders
Zoals het protocol er thans uitziet, is het helaas niet mogelijk voor de ouders om te blijven kijken. Drijver Goalie Academy zal hier streng op toe zien om te voorkomen dat er sancties volgen voor de club waar wij de clinic mogen geven. Mochten de regels versoepeld worden, dan ben u als ouders van harte welkom!

Wat zijn de kosten?

€ 50,– per keeper. Betaling is bij inschrijving.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan deze fantastische clinic? De inschrijving is gesloten, de wachtlijst geopend. Klik op [email protected] voor een automatisch mailtje naar Drijver Goalie Academy voor plaatsing op de wachtlijst.