Zaterdag 21 oktober a.s.

organiseert Drijver Goalie Academy haar jaarlijkse herfstclinic o.l.v. Martijn Drijver en zijn trainers, bestaande uit keepers die zelf met Martijn trainen en als trainer door hem persoonlijk zijn opgeleid. 

Trainen op het hoogste niveau
De clinics staat in het teken van de voorbereiding voor de competitieronde die na de herfstvakantie weer van start gaat. Wij stomen jullie klaar om goed te kunnen presteren. De clinics zijn van hoog niveau en er wordt superhard getraind, maar zeker ook lol gemaakt. Uiteraard wordt je naar leeftijd en sterkte ingedeeld.

De beste trainers van Nederland staan voor jullie klaar!
De toptrainers van Drijver Goalie Academy leren jou een eigen oefening wat zij belangrijk vinden in deze fase van de competitie en wat hun eigen specialiteit is. Je wordt uitgedaagd, je leert weer nieuwe technieken en aanwijzingen en je wordt geprikkeld om op een nog hoger niveau te willen keepen.

Waarom?

Als goalie ben je van onschatbare waarde voor je team. Een paar uur extra training, van toptrainers? Dat maakt jou een nóg betere keeper.

Voor wie?

Inschrijven kan als voldoet aan de volgende twee voorwaarden:
– je bent 10 of ouder
– je bent de vaste keeper van een C-, B- of A-team.

Twijfel je of je aan deze voorwaarden voldoet, neem dan eerst contact met ons op via [email protected].

Wanneer?

Op zaterdag 21 oktober a.s. De clinic begint om 11.00 uur en we trainen tot 13.30 uur.

Na afloop van de clinic is er tijd voor een handtekeningensessie en groepsfoto met alle deelnemers en trainers van de clinic.

Waar?

Op 21 oktober vindt de clinic plaats op hockeyclub Kampong in Utrecht.

Wat zijn de kosten?

€ 60,– per keeper. Betaling is bij inschrijving.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten, de wachtlijst geopend. Klik op [email protected] voor een automatisch mailtje naar Drijver Goalie Academy voor plaatsing op de wachtlijst. Vermeld daarbij graag je naam, geboortedatum, elftal en klasse. Natuurlijk voldoe je aan de volgende twee voorwaarden:
– je bent 10 of ouder
– je bent de vaste keeper van een C-, B- of A-team.