DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN – WACHTLIJST GEOPEND

Train mee met onze Hoofdklassekeepers 2021

Woensdag 20 oktober a.s. organiseert Drijver Goalie Academy haar jaarlijkse herfstclinic met de hoofdklassekeepers w.o. David Harte, Sam van der Ven, Maddie Hinch, Anke van  Goudoever, Kiki Gunneman en Steven Verhoogt als trainer!

Trainen op het hoogste niveau
De clinics staat in het teken van de voorbereiding voor de competitieronde die na de herfstvakantie weer van start gaat. Wij stomen jullie klaar om goed te kunnen presteren. De clinics zijn van hoog niveau en er wordt superhard getraind, samen met onze nationale keepers.

De beste keepers van Nederland staan voor jullie klaar!
De topkeepers uit de hoofdklasse leren jou een eigen oefening wat zij belangrijk vinden in deze fase van de competitie en wat hun eigen specialiteit is. Je wordt uitgedaagd, je leert weer nieuwe technieken en aanwijzingen en je wordt geprikkeld om op een nog hoger niveau te willen keepen.

Waarom?

Als goalie ben je van onschatbare waarde voor je team. Een paar uur extra training, van toptrainers? Dat maakt jou een nóg betere keeper.

Voor wie?

Inschrijven kan als je 12 jaar of ouder bent, de vaste keeper bent van een C-, B- of A-team en¬†speelt in een selectie-/eerstelijns- of kerngroep. Twijfel je of je aan deze voorwaarden voldoet, neem dan eerst contact met ons op via [email protected].

Wanneer?

Op woensdag 20 oktober a.s. De clinic begint om 11.00 uur en we trainen tot 13.30 uur.

Na afloop van de clinic is er tijd voor een handtekeningensessie en groepsfoto met alle deelnemers en trainers van de clinic.

Waar?

Op 20 oktober vindt de clinic plaats op hockeyclub Pinoké in Amstelveen.

Wat zijn de kosten?

‚ā¨ 55,– per keeper.¬†Betaling is bij inschrijving.

Inschrijven

Wil jij deelnemen aan deze fantastische clinic? De inschrijving is gesloten, de wachtlijst geopend.¬†Klik op [email protected] voor een automatisch mailtje naar Drijver Goalie Academy voor plaatsing op de wachtlijst. Vermeld daarbij graag je naam, geboortedatum, elftal en klasse.