Train mee met onze Hoofdklassekeepers

Op veler verzoek, organiseert de Drijver Goalie Academy dit jaar twee clinics in de herfstvakantie: op 14 én 21 oktober a.s.

Trainen op het hoogste niveau
De clinics staan in het teken van de voorbereiding voor de competitieronde die na de herfstvakantie weer van start gaat. Wij stomen jullie klaar om goed te kunnen presteren. De clinics zijn van hoog niveau en er wordt superhard getraind, samen met onze nationale keepers.

De beste keepers van Nederland staan voor jullie klaar!
Een van onze stertrainers uit de stal van Martijn en aanwezig tijdens de clinics, is meervoudig Keeper van het Jaar David Harte, eerste keeper van Kampong en het Ierse nationale team. Hij leert jou, samen met de andere topkeepers, een eigen oefening wat hij belangrijk vindt in deze fase van de competitie en wat zijn specialiteit is. Je wordt uitgedaagd, je leert weer nieuwe technieken en aanwijzingen en je wordt geprikkeld om op een nog hoger niveau te willen keepen.

Wachtlijst

De clinic van a.s. woensdag 21 oktober op Kampong is vol. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar [email protected]. Voor deze clinic gelden Algemene clinicvoorwaarden – Drijver Goalie Academy en het Corona-protocol voor ouders. Deelnemer is 12 jaar of ouder en vaste keeper in C-B-A (selectie-, eerstelijns- of kerngroep).

Waarom?

Als goalie ben je van onschatbare waarde voor je team. Een paar uur extra training, van toptrainers? Dat maakt jou een nóg betere keeper.

Voor wie?

Inschrijven kan als je 12 jaar of ouder bent, de vaste keeper bent van een C-, B- of A-team en speelt in een selectie-/eerstelijns- of kerngroep.

Wanneer?

Op woensdag 14 oktober en woensdag 21 oktober a.s. Beide clinics beginnen om 10.00 uur en we trainen tot 12.00 uur.

Na afloop van de clinic is er tijd voor een handtekeningensessie en groepsfoto met alle deelnemers en trainers van de clinic.

Waar?

Op 14 oktober vindt de clinic plaats op Pinoké en op 21 oktober vindt de clinic plaats op SV Kampong Hockey.

Corona-protocol voor ouders
Zoals het protocol er thans uitziet, is het helaas niet mogelijk voor de ouders om te blijven kijken. Drijver Goalie Academy zal hier streng op toe zien om te voorkomen dat er sancties volgen voor de clubs waar wij de clinics mogen geven.

Wat zijn de kosten?

€ 50,– per keeper. Betaling is bij inschrijving.