Zon, zee & keeperstraining

Voor goalies vanaf 24 jaar en voor veteranenkeepers is relatief weinig aanbod. Terwijl er binnen deze groep heel veel enthousiaste keepers zijn die ook wat extra aandacht willen en zich willen ontwikkelen. Daarom organiseert de Drijver Goalie Academy in februari voor het eerst een 24-plus trainingskamp voor heren- en dameskeepers. Vier dagen trainen in Marbella. De perfecte combinatie: hard trainen, veel gezelligheid, mooi weer en een toplocatie.

Ga mee op keeperskamp

Ben jij een seniorenkeeper van 24 jaar of ouder? En wil jij deze winterstop een geweldig trainingskamp beleven in Marbella, samen met andere gedreven goalies? Schrijf je dan in voor het speciale 24-plus keeperskamp. Keepers van alle niveaus zijn welkom (ook veteranen). Je traint in kleine groepjes op je eigen niveau, onder leiding van Martijn Drijver en zijn team van toptrainers van Drijver Goalie Academy.

Data: maandag 10 t/m vrijdag 14 februari.

Wil je als een van de eersten uitgebreide informatie ontvangen over ons trainingskamp? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt binnenkort alle details.