Word jij dit zaalseizoen de held?

Keepen in de zaal? Het is een vak apart! Ander veld, andere regels, kleinere teams. En als keeper speel jij een nóg grotere rol dan bij veldhockey. Wil jij die rol zo goed mogelijk invullen? De Drijver Goalie Academy helpt je om te schitteren in de zaal.

Trainingen en clinics

Ook dit seizoen bieden we je weer uitdagende keeperstrainingen in de zaal in Hillegom en Amsterdam. Je leert hier meer over de belangrijkste zaaltechnieken. Onze ervaren trainers geven je daarnaast tactische tips. Zo word jij nog sneller, slimmer en scherper, óók op het veld! Naast de serie trainingen kun jij je deze winter ook inschrijven voor een losse training en onze zaalclinic.

Voor wie?
Voor jeugdkeepers vanaf 10 jaar (vanaf D) die zich óók in de zaal maximaal willen ontwikkelen. Of je nou keept in de A1 of in de D3; iedereen kan meedoen. Ook maakt het niet uit of je al ervaring in de zaal hebt of niet. Als keeper kan je jezelf aanmelden, maar ook clubs kunnen één of meer keepers opgeven.

Wat kan je verwachten?
Zaalhockey is voor keepers zeer intensief. Het vraagt bovendien een specialistische techniek én tactiek. Dat leer je allemaal van de ervaren trainers van de Drijver Goalie Academy. Hierdoor word je niet alleen een betere zaalkeeper; je wordt bovendien perfect klaargestoomd voor de tweede helft van het veldseizoen!
Een voorproefje? Klik op deze link hoe je kunt leren vliegen.

Ook dit jaar organiseren wij weer onze Drijver Goalie Zaalclinic. Datum en locatie volgen op een later tijdstip.

Waar?
Locatie Hillegom
De keeperstrainingen in Hillegom vinden plaats in de sportzaal van het Fioretti College in Hillegom, van den Endelaan 5.
De zaal bevindt zich achter het schoolgebouw. Oprit inrijden aan de linkerkant van de school, doorrijden tot achter de school, dan zie je vanzelf de zaal aan je rechterhand met het bord van de Drijver Goalie Academy op de stoep.

Wanneer?
Je kan kiezen uit drie sessies:
Sessie 1: zaterdag 11.00-12.00 uur
Sessie 2: zaterdag 12.00-13.00 uur
Sessie 3: zondag 11.00-12.00 uur

We trainen op de onderstaande dagen:

za. 1 en zo. 2 december 2018
za. 8 en zo. 9 december 2018
za. 15 en zo. 16 december 2018
za. 5 en zo. 6 januari 2019
za. 11 en zo. 13 januari 2019
za. 26 en zo. 27 januari 2019
za. 2 en zo. 3 februari 2019

Er is géén training in het weekend van 18 en 19 januari 2019.

We maken het je gemakkelijk!
Tijdens het zaalseizoen spelen veel goalies de ene keer op zaterdag en de andere keer op zondag een wedstrijd. Voor ons is dat geen probleem. Er zijn per weekend drie mogelijkheden om te trainen, er is altijd wel een tijdstip dat in jouw schema past. Ook is het mogelijk om een dubbel uur mee te trainen, als dat zo uitkomt in jouw wedstrijdprogramma. In overleg met ons is het beperkt mogelijk om een training in te halen in Amsterdam, mits er plaats is.

Locatie Amsterdam
De keeperstrainingen in Amsterdam vinden plaats in sportlocatie Amstelborgh/Borchland, Borchlandweg 6-10 in Duivendrecht (naast de Johan Cruyff Arena).
Op deze locatie kunnen wij maximaal 12 keepers per sessie trainen.

Wanneer?
Je kan kiezen uit twee sessies:
Sessie 1: dinsdag 17.30 – 18.30 uur
Sessie 2: dinsdag 18.30 – 19.30 uur.

We trainen op de onderstaande dagen:
dinsdag 4 december 2018
dinsdag 11 december 2018
dinsdag 15 januari 2019
dinsdag 22 januari 2019
dinsdag 5 februari 2019.

Wat zijn de kosten?
Hillegom: € 225,- per keeper voor 7 trainingen van één uur (inclusief zaalhuur)
Amsterdam: € 165,- per keeper voor 5 trainingen van één uur (inclusief zaalhuur)

Inschrijven
Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, ontvang je de factuur.

Losse training
Het is ook mogelijk, een of meer losse trainingen te volgen in Hillegom en beperkt in Amsterdam. Hiervoor betaal je € 35,- per keer. Opgeven kan voor Hillegom en Amsterdam via dit aanmeldformulier. Opgave uiterlijk op de donderdag voorafgaande aan de training. Mocht de gewenste datum vol zitten, dan krijg je tijdig bericht.

Meer weten?
Neem dan contact op met Martijn. Hij vertelt je graag meer over ons zaalaanbod.

 

Inschrijfformulier Zaaltraining

  • Gegevens Keeper

  • Bijvoorbeeld blessures.
  • Gegevens ouders/verzorgers keeper


  • Let op: om te voorkomen dat mail van de Drijver Goalie Academy in je spambox terecht komt, merk [email protected] aan als "betrouwbare zender”.