INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Wil je ook trainen met Josine Koning?

Kom dan naar de Drijver Goalie zaalclinic op 3 januari a.s. in Amsterdam. Want je krijgt training van niemand minder dan onze topper Josine Koning (1e keepster Den Bosch en Nederlands Elftal), Dennis van de Pol en de toptrainers van de Drijver Goalie Academy. En van Martijn zelf natuurlijk.

Waarom?

Zaalhockey! Veel keepers kijken er ieder jaar weer reikhalzend naar uit. Want: lekker veel ballen, vaak uitkomen en spectaculaire reddingen op de lijn. Om jouw zaalseizoen nóg beter te laten verlopen, organiseert de Drijver Goalie Academy een speciale zaalclinic. Deze staat onder leiding van Martijn Drijver, Josine Koning en Dennis van de Pol, keepertrainer Nederlands zaalteam. Zij kunnen jou dus als geen ander leren hoe je keept in de zaal.

Voor wie?

Voor jeugdkeepers (vanaf 10 jaar en spelend in D) en senioren. Goalies van alle niveaus zijn welkom. Heb je vaker in de zaal gekeept of nog nooit? Dat maakt niet uit. We delen de trainingsgroepjes in op niveau en leeftijd.

Wanneer?

Donderdag 3 januari a.s. van 10.45 tot 12.45 uur.

Waar?

De clinic vindt plaats in sportlocatie Amstelborgh/Borchland, Borchlandweg 6-10 in Duivendrecht (naast de Johan Cruyff Arena). Klik hier voor de routebeschrijving.

Wat kan je verwachten?

Zaalhockey is een heel ander spelletje dan op het veld. Dat vraagt van jou als keeper dus ook andere vaardigheden. Daar gaan we tijdens de clinic mee aan de slag. Bijvoorbeeld met verschillende technieken, actief meespelen in de hele cirkel en het gebruik van je hele lichaam bij het stoppen en verwerken van de bal. Ook een perfecte beheersing van rebounds (dus zonder stuiterballen en corners tegen!) komt aan bod.

Wat zijn de kosten?

€ 40,- per keeper, vooraf te betalen via iDeal.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten, het maximum aantal deelnemers is bereikt.